Chambres d'hôtes Bourgogne

COVID 19

Update 2 juni 2020
Fransen mogen in eigen land op vakantie in juli en augustus en er is aangekondigd dat de grenzen vanaf 15 juni (hoogtwaarschijnlijk) weer open gaan voor toeristen uit andere landen. Horeca bedrijven mogen weer open, met inachtneming van de regels over afstand en hygiëne.

Geplande vakanties die niet kunnen doorgaan
Heeft u een gîte of kamer geboekt en kunt u door de overheidsregels rondom COVID 19 niet komen, dan kunt u de vakantie kosteloos verplaatsen naar een later moment in 2020 of voorjaar 2021. Samen kijken we welke data er beschikbaar zijn. Lukt het niet om de vakantie te verplaatsen, dan kunt u de vakantie kosteloos annuleren. Indien u wilt annuleren, maar uw vakantieperiode valt niet in de COVID 19 periode (die vooralsnog geldt tot half juni), dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

U wilt een vakantie boeken voor zomer 2020
U heeft nog geen vakantie geboekt, maar wilt wel graag reserveren voor de zomer van 2020, dan kan dat. We hopen van harte dat we ons domein komende zomer met gasten kunnen delen. U kunt gerust reserveren. Mocht blijken dat de regelgeving rondom COVID 19 ook later in de zomer nog (weer) geldt, dan kunt u kosteloos verplaatsen of annuleren.

Onze aanpassingen op het domein
Op ons domein is zowel binnen als buiten voldoende plek om elkaar de ruimte te geven die nodig is.

De huisregels zijn:
* Was regelmatig uw handen en gebruik de desinfecterende handgel.
* Houd afstand tot elkaar, er is voldoende ruimte in de gang en op de brede trap.
* Heeft u verschijnselen, blijf dan thuis.

Onze gîte is een geheel zelfstandige eenheid waar u geheel privé kunt verblijven zonder dat u iemand hoeft te ontmoeten. We zorgen ervoor dat de sleutel in de deur zit en dat de woning tussen ieder verblijf goed gelucht en schoongemaakt wordt. Handgel en extra schoonmaakmiddelen zijn aanwezig.

In de chambres d'hôtes zijn alle kamers voorzien van handgel en extra handdoeken. Ontbijt en diner wordt geserveerd in de ruime eetkamer en/of woonkamer met minimaal 2,5 meter afstand tussen de tafels of buiten op het terras, zodra het weer dat toelaat. We zetten per tafel/kamer alles alvast klaar, we bespreken vooraf wat u wilt eten/drinken.

Voor alles geldt: als we het samen doen en rekening houden met elkaar, dan is er volop ruimte voor een heerlijke vakantie!

Zijn er vragen of wilt u even overleggen, neem gerust contact op: info@domainedesavigny.com of 0033.6.27.45.17.48

 

 
Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny
Nièvre, Bourgogne, Midden-Frankrijk

sitemap

Chambres d'hôtes Table d'hôtes Gîte Omgeving Foto's Reserveren en Contact