Table d'hôtes Bourgogne
Table d'hôtes Bourgogne
 

Op Domaine de Savigny serveren wij 6 avonden in de week een diner voor onze gasten. Vier keer per week is dat een uitgebreid viergangendiner, bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een kaasplankje, een dessert en eventueel koffie of thee na. Op twee andere avonden serveren wij een heerlijke 'plat du jour', een hoofdgerecht (bijvoorbeeld een lekker stuk quiche met salade of een boerenlasagne) en koffie of thee na. Alle gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse ingrediënten.

Zondag en donderdag*: plat du jour
Maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag*: viergangendiner
Op woensdagavond wordt er geen diner geserveerd, maar verwijzen we u graag naar een leuk restaurant in de omgeving.
* Tijdens het hoogseizoen van 2018 zijn een aantal data niet beschikbaar voor table d'hôtes. Neem contact op om de beschikbaarheid tijdens uw verblijf te checken.

 

U kunt vooraf aan uw verblijf aangeven of u op de avond van aankomst bij ons wilt dineren. Tijdens uw verblijf kunt u 's morgens voor 11.00 uur laten weten of u die avond op Domaine de Savigny wilt dineren. Heeft u speciale wensen voor de table d'hôtes (dieet, allergie o.i.d.), ook dat is geen enkel probleem, laat het ons vooraf even weten.

Picknickmand
Overdag op pad en lekker picknicken op een van de prachtige plekjes die u zomaar langs de weg tegen komt? Bestel dan de goed gevulde picknickmand. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk brood, sap, beleg, fruit en hapjes bij u heeft, en een plaid om op te zitten, u hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Graag horen we de dag ervoor of u een mand mee wilt.

Ontbijt voor de gîte
Verblijft u in onze gîte, dan kunt u natuurlijk ook komen ontbijten in de chambres d'hôtes van Domaine de Savigny. Indien u komt ontbijten, horen we dat graag de dag ervoor.

Table d'hôtes Bourgogne
 

Tarieven
Het viergangendiner kost € 27,50 euro per persoon. De 'plat du jour' kost € 14,50 euro per persoon. Exclusief drankjes.
De picknickmand kost
€ 27,50,- euro voor 2 personen.
Verblijft u in de gite en wilt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in de chambres d'hôtes, dan kost dat € 10,- euro per persoon.

 

Table d'hôtes Bourgogne
 
Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny
Nièvre, Bourgogne, Midden-Frankrijk

sitemap

Home Domaine de Savigny Chambres d'hôtes Table d'hôtes Omgeving Foto's Reserveren en Contact